Anonim

\ "Dark World \" Legend of Zelda LttP Epic Orchestral Remix

Existujú nejaké križovatky medzi SAO a Accel World? Anime, manga, ľahký román, niečo?

Tento obrázok som už niekde videl dávno:

A čítal som o možnom krížení medzi týmito dvoma. Vie niekto, či sa to už vysielalo alebo bude? A kde nájdem epizódy / kapitoly alebo nájdem viac informácií?

2
  • Súvisiace: anime.stackexchange.com/q/2470
  • V prvej sezóne anime Accel World je tiež zmienka o nervovom výstroji.

K dispozícii je tiež crossover drámové CD. Druhý disk prispôsobuje dej „Versus“ uvedený v odpovedi spoločnosti Astral Sea; prvý disk sú iba dva samostatné príbehy (jeden pre AW, jeden pre SAO) bez kríženia.

K dispozícii je crossover, ale stále ide iba o špeciálnu kapitolu s názvom Versus. Je to iba boj medzi Kiritom a Silver Crowom, ktorý spôsobil špeciálny potápačský stroj. Anglickú verziu si môžete prečítať tu.

Kazuto (Kirito) bol na čiastočný úväzok, aby otestoval stroj FullDive 4. generácie, ktorý vytvoril Rath. Bolo mu povedané, že ostatní používatelia videli ducha, a tak tam bol, aby skontroloval, či je to pravda. Počas ponoru uvidel robotickú figúru. Inštinktívne chytil meč zavesený na chrbte, len aby zistil, že je jeho avatarom od Sword Art Online, čierneho šermiara Kirita. Pozrel sa hore a uvidel časovač, ukazovateľ zdravia, merač vytrvalosti na oboch stranách jeho videnia, jeho prihlasovacie ID „KIRITO“ na ľavej strane a súperovo ID, SILVER CROW, na pravej strane.