Anonim

🔥NЕW SСRIРТ🔥COUNTER BLOX💥FRЕЕ🔥ТRІGGЕR ♦ SРЕЕDНАСK & МОRЕ🔥

V One Piece môže Luffy používať prevodové stupne 2-4 (viem z trocha spojlerov, som na oblúku Water 7 a už použil prevod 2), ale zatiaľ som nevidel iného užívateľa ovocia s diablom používaj výstroj ako Luffy. Existuje nejaký užívateľ čertovského ovocia, ktorý používa prevodové stupne?

Kladieš nesprávnu otázku. Gears je meno, ktoré dal Luffy zvláštnemu použitiu jeho jedinečného tela paramecia, a teda technicky iba on môže používať Gears.

Výbava 2

Luffy používa svoje pružné srdce a krvné cievy na zvýšenie prietoku krvi, čo mu umožňuje zvýšiť hranicu tela. Dokáže sa pohybovať veľmi rýchlo a so zvýšenou silou. Znižuje to však jeho vytrvalosť, pretože má väčšiu únavu

3. výstroj

Luffy pumpuje vzduch do jeho kostí, ktoré sú tiež z gumy expandované a umožňujú mu zväčšiť veľkosť a hybnosť jeho pohybov

4. prevodový stupeň

Tu Luffy pumpuje vzduch do jeho svalov. To mu umožňuje používať Hakiho pri zachovaní dostatočnej pružnosti na to, aby sa mohol vyhnúť / odraziť útoky späť

Ostatní používatelia majú svoje vlastné špeciálne pohyby. Napríklad:

1. Magellan - Zakrytie jeho tela silnejším jedom (Venom Demon: Hell's Judgment)
2. Robin - použitie tisícov rúk na vytvorenie väčších častí tela vrátane krídel. (Gigantous Mano alebo tak niečo)
3. Voskový oblek Mr.3 (formulár šampióna)

Ak namiesto Gear N nazývajú svoje špeciálne pohyby niečím iným, nič to nemení na skutočnosti, že tam využívajú svoje schopnosti ovocia novým spôsobom :)

POZNÁMKA: Všetka česť Luffymu za to, že premýšľal mimo krabice, i keď pochybujem, že zváži dopady týchto akcií skôr, ako niečo urobí, zvyčajne to robí preto, lebo je to COOL! : D

zdroj: http://onepiece.wikia.com/wiki/Paramecia; Anime / manga
Upraviť: pridané ďalšie príklady.
Upraviť 2: So zavedením prebudenia má zmysel dodať, že každé prebudenie ovocia bude tiež jedinečné. Luffyho verzia prebudenia a to, ako ho používa alebo dokonca prispôsobuje svojim prevodom, bude teda na jeho vynaliezavosti. (Osobne chcem, aby používal palicu (ako mladý Goku), ktorá sa môže predĺžiť vďaka jeho gumovým schopnostiam!)

Luffy je tvorcom Gears a zatiaľ je v mange aj anime jediný známy užívateľ, ktorý ich používa. Vo wiki One Piece je jedinou osobou, ktorá môže používať prevodový stupeň, Luffy a jediný dôvod, prečo môže dokonca používať prevodový stupeň, je jeho ovocie Diabol, ovocie Gomu Gomu. Wiki citáty:

Využitím jedinečných fyzických schopností, ktoré poskytuje jeho Devil Fruit, vynašiel Luffy techniky, ktoré rôznymi spôsobmi zvyšujú jeho rýchlosť a silu, hoci každý z nich má aj zodpovedajúce fyzické nevýhody. Tieto techniky označuje ako Gears.

Spôsob, akým Gears pracuje (uvidíte pomerne skoro, pretože to počas bojov vysvetlia v udalosti CP9), spočíva v tom, že Luffy mu pumpuje krv oveľa rýchlejšie ako zvyčajne a žily mu nevybuchnú, pretože môže natiahnuť ktorúkoľvek časť tela , zatiaľ čo ak by sa o to nepoddajný človek pokúsil, jeho žily by explodovali a spôsobili okamžitú smrť. Preto sa nikto okrem Luffyho nemôže teoreticky naučiť Gears.

Gears je len názov jeho techniky. Hovorí sa im v podstate prevodové stupne, pretože núti svoje telo alebo diabla využívať jeho súčasný plný potenciál. Ak pôjdeme s týmto myslením, potom môžeme povedať, že užívateľ logia devil fruit tiež používa „prevodové stupne“ pri premene na kvapalinu (teda nie na kvapalinu, ale keď sa zmení na svetlo, piesok alebo oheň atď.). Jedna vec, ktorú majú všetci používatelia ovocia diabla, sa prebúdza. Ale keďže ste vo Water 7 arc, zastavím sa tu.