Anonim

Ľudská transmutácia: Sac Con mar. 2010

Povedzme teda niekoho v Fullmetal Alchemist svet stratil obe svoje ruky.

Mohli by ešte pripraviť alchýmiu so svojimi ramenami pre automaty? Existuje spôsob, ako upraviť automail, aby ste mohli používať alchýmiu?

3
  • Automail nebráni niekomu v používaní alchýmie, pokiaľ chápem mechanizmus vo FMA. Ak neberieme do úvahy prípady ľudí, ktorí sa dopustili tabu, ľudia uskutočňujú transmutáciu prostredníctvom transmutačných kruhov. Pokiaľ dokážu nakresliť kruh, predpokladám, že môžu vykonávať alchýmiu.
  • Dobre, ďakujem! To je to, čo som si myslel, chcel som sa uistiť s ďalšími fanúšikmi FMA.
  • 6 Nie je Al iba kovový brnenie? A dokázal použiť alchýmiu, takže nechápem, prečo niekto s dvoma automatmi nemôže.

Áno, mohli ... tak nejako.

Ako Scar spomína v epizóde 5, jedinou požiadavkou je, aby osoba vytvorila kruh. Izumi tvrdí, že práve toto umožňuje tok transmutačnej energie (alebo „sily“, v závislosti od vášho sub / dubu). Väčšina alchymistov kreslí transmutačné kruhy, ale tí, ktorí videli za Bránu Pravdy, si namiesto toho vytvárajú svoj vlastný kruh so svojím telom.

Izumi: Základom transmutačného kruhu je sila kruhu. Kruh zobrazuje obeh sily a nakreslením konštrukčného symbolu v nej je možné aktivovať jej silu. Toto je tiež obeh moci. Najlepšie je zažiť to na vlastnej koži. Teraz ... Skontrolujte to, kým nebude pripravený obed!

Alfons: Dobre, takže ... Kruh zobrazuje obeh sily a nakreslením konštrukčného symbolu v nej bude možné aktivovať jej silu. Ale premieňali ste sa iba tak, že ste šľahali dlaňami k sebe, že, majstre? Nepotrebujete načrtnúť konštrukčné symboly?

Izumi: Som ako stavebný symbol.

Ed je schopný to urobiť tlieskaním svojej bežnej ruky kovovou rukou (alebo rukou v rukavici), pretože mäso tlačiace na kov vytvára kruhové tesnenie pre tok energie.

Al to dokáže, pretože obe jeho „ruky“ má v rukaviciach, takže sa tkanina môže stlačiť natoľko, aby vytvorili rovnaký druh kruhového tesnenia ako vyššie.

Takže pokiaľ sa obe kovové ramená mohli stlačiť dokopy v kruhovom vzore, užívateľ by mohol vytvoriť požadovaný tok energie a bol by schopný používať alchýmiu (pokiaľ bol cez bránu).