Anonim

Top 10 najlepších študentov a mentorov v duu v jednom kuse

Majiteľ Zeff (v oblúku Baratie) bol považovaný za slávneho a hrôzostrašného piráta z Grand Line. Odvtedy o ňom však ostatní piráti / mariňáci nezmienili. Bol to teda skutočne slávny a silný pirát alebo bol iba silný v porovnaní s normálnymi pirátmi vo East Blue?

2
  • Lepší a popisnejší názov otázky by skutočne mohol pomôcť zlepšiť viditeľnosť vašej otázky.
  • Bol dosť silný na to, aby so zjavnou ľahkosťou kopol do sťažňa.

O Zeffovi vieme iba to, že bol dosť silný na to, aby so svojou posádkou mohol rok premávať okolo Grand Line.

To bol veľký problém v East Blue, kde ani Don Krieg nemohol vydržať týždeň v Grand Line, ale nehovorí nám toľko o jeho moci.

Pred timeskipom boli Luffy a Zoro v Grand Line necelý rok a obaja sa stali dosť silnými, takže mohol byť potenciálne ešte oveľa silnejší ako oni, ale aj piráti ako Foxy a falošný Luffy sa zdali byť celkom uvoľnil sa vo Veľkej línii a nebol zďaleka taký silný, takže existuje dosť veľké rozpätie, v akej sile vás môže rok vo Veľkej línii dostať.

Bolo to pred desiatimi rokmi, čo Zeff cestoval po Grand Line a jediné dve veci, ktoré si skutočne získali slávu Strawhatovcov, bolo poraziť Roba Lucciho a Luffyho kroky vo vojne o Bielu bradu. Zeff možno urobil nejaké pôsobivé veci, ale nemusel by sa stať mimoriadne slávnym a desať rokov je dosť dlhá doba, aby ho ľudia zabudli.

Pretože tiež stratil nohu a zostarol, je si celkom istý, že je oveľa slabší ako bol, a je nanajvýš nepravdepodobné, že by bol taký silný ako dnes Strawhatovci.

Myslím si, že Zeff bol vo East Blue iba skvelým pirátom, pretože pokiaľ vieme, bol jedným z mála pirátov, ktorí sa dostali do Grand Line. Zo skutočného hľadiska by to bol podľa mňa slabý pirát. (Bez urážky voči fanúšikom Zeff;)

Nakoniec bol na Grand Line iba rok.

Zeff si pôvodne urobil meno ako kapitán na pirátskej lodi. Stal sa vynikajúcim kuchárom aj pirátom. Jeho sen nájsť „All Blue“ ho priviedol k Grand Line. Po jednom roku cestovania po Veľkej línii opustil toto more.

Ďalšie čítanie: http://onepiece.wikia.com/wiki/Zeff