Anonim

WTF! Rocks D. Xebec je nažive a číha na Wano? Teória jedného kusu! VYSVETLENÉ

Na tomto obrázku Shanksa z Luffyho rodného mesta bol Luffy stále dosť mladý.

Hovorí sa však, že jazvu dostal od Blackbearda. Dostal jazvu, keď bol Blackbeard ešte súčasťou Whitebeardovej posádky? Pretože si myslím, že keď dostal túto jazvu, Ace už bol po Blackbeardovi a veliteľovi 2. divízie, ale v tomto čase boli Ace a Luffy ešte mladí.

1
  • Shanksov veselý Roger ma núti premýšľať, či to mohlo byť v čase, keď bol ešte Rogerským pirátom. Po Rogerovej smrti si vytvoril vlastnú posádku a tým aj svojho veselého Rogera, čo znamená, že musel dostať jazvu na palube lode pirátskeho kráľa. Iba moje dva centy.

Príbeh pôvodu konkrétnej jazvy (ľavého oka) je opísaný v kapitole 434 / epizóde 316. Poskytuje ho Blackbeard, keď je ešte na Whitebeardovej lodi, ako súčasť ich posádky. V čase, keď Ace a Luffy vyrástli, je Shanks jedným z cisárov.

Rozhovor zasiahne vážnejšiu notu, keď Shanks ukazuje na svoje zjazvené ľavé oko. Jeden z Whitebeardovej posádky mu ho dal, Marshall D. Teach. Shanks vedel, o čom sa celé roky učil Teach, a snaží sa varovať Bieleho Brada, čo sa môže stať, ak sa Ace a Teach stretnú, prosí Bieleho vousy, aby zastavil pátranie. Keď Bielovlas úplne odmietne a vyhlási, že bude učiť učiť o morálke, Shanks reaguje vytiahnutím meča a uvádza, že éra besnenia sa nezastaví. Whitebeard a Shanks sa bijú so zbraňami a rozdeľujú oblohu na šok členov posádky oboch kapitánov.

Zdroj: http://onepiece.wikia.com/wiki/Chapter_434

Dostane jazvu, keď bol Blackbeard stále súčasťou Whitebeardovej posádky?
Pravdepodobne áno, pokiaľ sa väčšina Blackbeardových aktivít udiala, pretože predstieral, že je iba ďalším členom posádky pirátov Whitebeard, z čoho Shanks vyvodil, že je zásterkou toho, aký je v skutočnosti hrozivý.

Ale aby ste objasnili viac svojich podozrení, znamená to, že Shanksovi trvalo (najmenej) celých 10 rokov, kým povedal Bielymu bradovi, že tento človek je zlovestný a silný.

Časová os je Shanks a dokovanie posádky v Luffyho dedine v spomienke na Luffyho z epizódy Luffy: Adventure na ostrove Hand. Vyskytla sa epizóda 4 z Jeden kus ktorý ukazuje Luffyho minulosť, ale tento flashback zahŕňa, kedy / ako dostane svoju jazvu a nasleduje bližšie ku kapitole 1: Romance Dawn

Luffy má v Novom svete 19 rokov (má flashback) -> o 12 rokov skôr titulok -> Luffy má 7 rokov a Shanks má jazvu.

K stretnutiu s Bielou bradou dôjde, keď je posádka Strawhat vo vode 7, keď má Luffy 17 rokov. Shanks sa stretol s Bielou bradou, až keď vedel, že ho Ace loví, nielen preto, aby mu povedal o jazve, ktorá by mohla vysvetliť jeho čakanie.

Shanks dostal svoju jazvu od Blackbearda v čase, keď bol s Roger Pirates alebo predtým, ako si vytvoril vlastnú posádku. Na stretnutí (Ep.434) s Bielou bradou Shanks uviedol, že odvtedy bojujú, čo znamená, že Shanks dostal svoju jazvu skôr, ako sa stal kapitánom Red Hair Pirates. Pretože, ak si všimnete vlajku Red Hair Pirates v 1. kapitole alebo v epizóde 1, vlajka už má jazvu.

Možno. Predtým, ako Whitebeard oznámil, že One Piece je skutočný, mal retrospektívu, keď ešte žil Roger. V tomto flashbacku komentoval, ako tam bol člen jeho posádky menom „Marshall D. Teach , ktorý ukazuje, ako sa Teach pripojil predtým, ako mal Shanks jazvy. Zhodou okolností, pri Rogerovej poprave, nechal Shanks strhnúť slamený klobúk jeho oči, ktoré nijako nenaznačujú, že by v tom čase mali alebo nemali jazvu.

Shanks mohol dostať túto jazvu, keď bol s Rogerom Pirátom. Vlajka pirátov s červenými vlasmi mala značku jazvy, takže jazvu musel dostať predtým, ako sa stal zajatcom. Alebo to môže byť chyba umelca anime, ako to urobili v epizóde 461, kde mal obe ruky neporušené.

0