Anonim

Kázanie: Exegéza Jána 1: 1–18 | Jánov prológ

Stratená dedina (alias Mayoiga, - ) je jednou z najdiskutovanejších sérií série na jar 2016; viac ako jeden kritik ju nazval „komédiou sezóny“ s tvrdením, že séria je jednoducho taká absurdná, tak príliš, že musí ísť o premyslenú paródiu na jeho žáner. Pozri napríklad tento stĺpec AniWords na Crunchyrolle alebo túto recenziu epizódy 6 na ANN.

Moja otázka znie, či existujú nejaké objektívne dôkazy o tom, že materiál má byť parodický - či existujú rozhovory s režisérom, materiálmi produkčnej spoločnosti alebo s niečím podobným, ktoré konkrétne volajú po komediálnych aspektoch série, alebo či existuje nejaká šanca. že všetci, ktorí sa podieľajú na produkcii, to hrajú na rovinu a boli by šokovaní, keď zistili, že veľká časť ich sledovanosti sa šou smeje.

1
  • Nemôžem povedať, či je to paródia alebo nie, ale na základe mojich skúseností pri jej sledovaní je to ako kombinácia Higurashi (prekliata dedina) + Dangan Ronpa (extrémna charakteristika) ... a aj keď som očakával, že žáner bude fyziologický horor na základe traileru som sa smial viac, ako keď som pre jeho absurdnosť sledoval Higurashiho alebo Dangana Ronpu.