Anonim

Kellie Pickler - I Wonder (Official Video)

V sezóne 4 epizódy 219-220 originálu Naruto, keď Naruta a Gaaru zmlátil vzkriesený vodca, prečo Naruto neuvoľnil silu deväťchvostej líšky? Prečo takmer zomrel a napriek tomu sa nič nestalo? Bol jedným z najslabších ľudí v tomto boji.

1
  • Ahoj, vitajte na Anime & Manga Stack Exchange. Snažil som sa objasniť nadpis na základe tela otázky, ale mohol by som sa mýliť, keď poviem „nič neurobil“, pretože nesledujem sériu. Bolo by lepšie, keby ste upravili názov tak, aby správne reprezentoval otázku. Vďaka.

Pretože celý ten oblúk bol plniaci. Ďalej to bol výplňový oblúk zameraný na Gaaru, jeho študenta a jeho zmeny. Môžete povedať, že bol hlavnou postavou, Naruto vedľajšou postavou, preto bol tým, kto potreboval poraziť „zlého“ chlapa. Keby uvoľnil silu deviatich chvostov, veľmi pochybujem, že by Gaara mala čas zažiariť ako na konci. Seimei by bol Naruto zbitý.

V tomto oblúku nám nie je dané žiadne iné rozumné vysvetlenie, prečo ho nepoužil / nemohol použiť. Dalo by sa povedať, že to bolo kvôli zápletke.