Anonim

Čas zmeniť svet - živý hangout s Dan RadioStyle 03-14-2020

V kapitole 882 z jedného kusu („Beyond the Expectations of a Yonkou“)

Vidíme Luffyho v okamihu, keď použije svoje Gear 4, uväznené v Flowing Mochi, a jeho protivníci reagujú takto:

To predpokladá, že má vedomosti o technike Luffy's Gear 4th aj o mecanizmu, ako ju aktivovať. Luffy to však vo svojom boji proti nemu nikdy nespomenul, takže je to prvýkrát, čo vidí Luffy aj jeho techniku.

Ako to ? Je to niečo, čo je známe medzi užívateľmi produktu Devil Fruit a každý, kto ich jedol, má „ozubené koleso“ ako Luffy?

3
  • No použil to na porazenie plameniaka a sledovala to celá krajina.
  • Luffy sa rozhodol pomenovať túto techniku ​​„ozubené kolesá“. Nie je to solídna vec. ďalší človek z gumy ich môže pomenovať inak. zatiaľ je prebudenie bezpečnou vecou pre všetky diabolské plody.
  • anime.stackexchange.com/questions/31861/…

Zabudli ste, že Katakuri vidí svojím pozorovacím haki niekoľko sekúnd do budúcnosti, takže už „videl“ Luffyho transformáciu do svojej novej podoby.

Nemá to nič spoločné s ostatnými užívateľmi ovocia, zatiaľ je Luffy jediný, kto môže používať „prevody“ ako transformačné mechanizmy a s najväčšou pravdepodobnosťou to tak aj cez sériu zostane.

3
  • 1 Katakuri doslova kazí ďalšiu kapitolu (kapitoly).
  • Prečo ho teda „zaujíma“?
  • 1 @YassineBadache Pravdepodobne preto, že Luffy stále pôsobí optimisticky a teraz sa správa ako keby mal v rukáve eso. Videl prevodové stupne 2 a 3 a pocítil nárast sily, ktorú predstavujú. Tiež si mohol myslieť, že sa chystá vidieť pohyby, ktoré porazili Crackera.