Anonim

MACnificent Me: Súťažné video MAC Cosmetics

Držal som krok s rozprávkou Fairy Tail a viem, že Natsu je koniec. Viem tiež, že séria skončila tým, že Natsu akosi zabil svojho brata Zerefa a zároveň zabil Acnologiu.

Takže po tom, čo bolo všetko povedané a urobené, som na konci mangy premýšľal, či ešte dokáže preniknúť do svojej éterickej formy. Môže tiež stále používať režim Fire Dragon King alebo stratil oboch?

1
  • Predtým, ako ste odpovedali na svoju otázku, z čoho ste si mysleli, že natsu nemôže. A informácie o zeref nie sú správne, AFAIK, nie sú natsu. Môžete svoju otázku trochu rozvinúť

Áno. Natsu môže využívať svoj éterický režim, ale nie vždy. Zahliadli sme jeho éterický režim vo filme Fairytail: Dragon's Cry. Tento režim bol schopný spustiť iba vtedy, keď pocítil silnú vlnu emócií. V seriáli manga spustil svoj éterický režim po tom, čo videl (čo môžem považovať za ilúziu) smrti Lucy. Séria anime tento režim skryla, keď zomrela budúca Lucy (epizóda 194-198.) Môže tiež stále používať svoj režim Fire Dragon King King Mode, ale ako povedal v mange, použije silu, ktorú mu dal Igneel. Bol schopný znova použiť svoj režim bez Igneelovej sily, ale výsledky neboli rovnaké. Celkovo vzaté, Áno, stále môže používať oba režimy, ale potrebuje túto silu, aby ich sám aktivoval (v polovici cesty; už môže aktivovať FDKM)