Anonim

Hrateľnosť Heavy Metal Machines: Little Monster je skutočne premožená (sezóna 5)

Quirk One for All kombinuje vtip, ktorý uchováva energiu, a vtip, ktorý je možné prenášať ďalej. Izuku má v súčasnosti silu a skúsenosti z ôsmich predchádzajúcich používateľov One for All, čo znamená, že Quirk s každou generáciou rastie. Znamená to v určitom okamihu vo veľmi ďalekej budúcnosti, že Jeden pre všetkých bude taký silný, že nikto nezvládne VŠETKU svoju moc? Už teraz vieme, že je teraz taký silný, že nový používateľ si pomocou neho môže zlomiť končatiny. Čo tak v budúcnosti, keď povedzme na Quirku prišlo ďalších 20 ľudí? Bude sila tohto Quirku aj pri tréningu príliš veľká? Obmedzí sa budúci používateľ na využitie zlomku jeho výkonu?

5
  • Vitajte na Anime & Manga Stack Exchange. Keďže sme stránkou otázok a odpovedí, nie diskusnou stránkou, sme trochu netolerantní k špekulatívnej otázke. Odteraz je možné (alebo nie) na túto otázku odpovedať bez akýchkoľvek špekulácií, pretože v budúcnosti by sa mohli akékoľvek informácie meniť podľa autora a všetky existujúce odpovede by boli zastarané / nesprávne. Táto otázka by sa teda mohla uzavrieť tak ako teraz, ale sme radi, že ju znovu otvoríme, ak niekto môže poskytnúť tip na zodpovedné v komentári / vlajke, a teda odpovedať na ňu fakty a referenciami, a nie iba špekuláciami.
  • So zatvorením tejto otázky nesúhlasím. Aj keď používatelia niekedy hlasovali za uzavretie otázok, ktoré považovali za špekulatívne (pretože sami nepoznali odpoveď), nemyslím si, že to predstavuje hľadisko konsenzu. Keď sa to vezme doslovne, takmer nevedomá osoba môže takmer akúkoľvek otázku považovať za „špekulatívnu“. Otázky, ktoré sa pýtajú na absurdné hypotetické scenáre, sú jedna vec, ale ak je primerane možné, že na ňu bude mať odpoveď (teraz alebo v budúcnosti), potom jednoducho skutočnosť, že odpoveď momentálne nepoznáte, nie je dôvodom. hlasovať uzavrieť.
  • @LoganM. Nepoznám odpoveď, ale súhlasím s tým, čo si povedal. Videl som to tak niekoľkokrát v Anime SE. Myslím si, že keď nepoznáme odpoveď, musíme najskôr vidieť odpovede a až potom, keď vyjde všetko, čo je špekulatívne, je potrebné uzavrieť ju. Plus mnohokrát odpovede nie sú iba v manga a anime, ale v rozhovoroch alebo tweetoch s producentmi / spisovateľmi / tvorcami, výrobnými poznámkami, anime sprievodcami, televíznymi špeciálmi, ktoré nie sú všeobecne známe atď.
  • Ak bude pokračovať v odovzdávaní ďalším ľuďom a akumulovaní väčšej sily, je pravdepodobné, že k tomu niekedy dôjde. Je ale otázne, či to niekedy bude súčasťou dejovej línie.
  • Neverím, že môže existovať odpoveď, ktorá nie je špekuláciou. Nie je úplne jasné, ako One for All vôbec funguje. Ktovie, možno vtípok sám umožňuje používateľovi predĺžiť limity jeho tela.