Anonim

Počas boja s Kaguyou dal Obito svoj Mangekyou Sharingan Kakashimu po jeho smrti a vieme, že ak sa Mangekyou Sharingan dostane akejkoľvek inej osobe, táto osoba dosiahne večný Mangekyou Sharingan.

Dosiahol teda Kakashi Večný Mangekyou Sharingan, aj keď nie je skutočným dedičom Sharinganu?

2
  • Prečo by si si myslel, že Kakashi dostal EMS?
  • Klan Uchiha ... duhhh?

V skratke, č. Kakashi nedosiahol večný Mangekyou Sharingan.

Podľa wiki:

Keď Kakashi stratí Sharingan, jeho telo dočasne obýva Obitov duch, ktorý mu dáva do oboch očí Mangekyho.

Takže teraz je namieste otázka, prečo nedosiahol večný Mangekyou Sharingan?

Teraz opäť podľa wiki:

Ich víziu je možné obnoviť prijatím transplantovaného Mangekyho z Uchihy silné krvné väzby - ideálne súrodenec tak prebúdza takzvaný Eternal Mangeky Sharingan. The Eternal Mangeky spájajú dizajny transplantátora a transplantačnej skupiny originálny Mangeky .

Pretože Kakashi nemal svoj originálny Mangekyo, je možné, že ho nedokázal dosiahnuť. Uvádza sa tiež, že musia existovať silné pokrvné väzby. Takže myslím, že obaja podľa mňa musia byť z klanu Uchiha, ale v tomto prípade bol Kakashi z klanu Hatake.

Nie, kakashi nemôže. Aby človek mohol mať večný magekyou sharingan, musel si nechať implantovať večný mangekyou sharingan, pretože k posunu čakry dôjde až potom, ako používateľ zažije stratu jedného z nich v ich vlastných rukách, a keďže obito mal iba základné, nie základné ani úplný Sharingan, kakashi nemôže

1
  • Nesprávne. Prečítajte si, prosím, druhú správne odpoveď.