Anonim

Far Cry Primal - Príves Beast Master [NL]

V Jeden kusViem, že keď je jedák ovocia diabla v bezvedomí, ľudia, ktorých ovocie ovplyvnilo, sa potom vrátia do normálu, napríklad v situácii s cukrom. A myslel som si, že spánok je tiež stav bezvedomia.

Takže cukor niekedy spí alebo spí iný príbeh?

0

Pokiaľ viem, Oda sensei túto otázku nikdy neobjasnil, takže môžeme len špekulovať, kým to neurobí. V Yahoo! som však našiel nejaké súvisiace odpovede. Japonsko Chiebukuro, ktoré o tom diskutuje a chce sa podeliť.

  1. Rozdiel medzi spánkom a bezvedomím

Ak je Sugar konzola DS a ľudia, z ktorých sa stali hračky, sú softvérom, potom si myslím, že „režim spánku“ spí a „vypnutý“ je v bezvedomí.

DS vyššie odkazuje na Nintendo DS samozrejme. V zásade teda odpovedateľ odhaduje, že účinky právomoci Sugar sa nezrušia, ak / keď spí, pretože je iba v pohotovostnom režime a nie je úplne „vypnutá“.

  1. Prečo bola Sugarova sila zrušená, keď omdlela?

Nie je to len cukor, ktorého sila sa po omdletí vrátila späť. To bola pravda aj s Moriou a ostatnými. Telá, ktoré Law zmenil pomocou Shambles, by sa tiež pravdepodobne vrátili do normálu, ak by omdlel. Spanie a mdloby sú rôzne. Pravdepodobne je to tento druh systému.

Odpovedajúci odhaduje, že spánok a mdloby sa v One Piece pravdepodobne zaobchádzajú inak.

Osobne si myslím, že je tiež možné, že niektoré postavy v One Piece nemusia vôbec spať! V tom vesmíre je možné všetko. :)