Anonim

DRAKE PREKVAPENÍ \ "AMERICKÝ IDOL \" A NIKTO NEPOSLEL DOMOV! \ "AMERICKÝ IDOL \" - CAP IDOL

Pozeral som znova Mirai Nikki a uvidel som 15. epizódu a prinútilo ma to premýšľať.Je potrebné, aby bol váš telefón vždy zapnutý?

Už vieme, že „Budúce denníky“ sú, inými slovami, vaša budúcnosť. Takže ak sa telefón pokazí, nemáte budúcnosť, čo znamená, že v skratke ty zomrieš.

Moja otázka teda znie: čo sa stane, napríklad ak sa rozhodnete prepnúť telefón do režimu vypnutia? Stále zomieraš?

Ako presne sú napájané ich telefóny? PS: Magic sa nepočíta.

Prijmem odpovede Manga, pretože si myslím, že to nebolo vysvetlené v anime. Tiež som nečítal mangu, takže si nie som istý. Prijmem aj odpovede s trochou názoru, pokiaľ je to dobrá odpoveď s akýmsi kánonom. :)

2
  • Možno to nie je možné vypnúť, pretože je napájané silou veľkého Deus Ex Machina: o
  • Telefón je váš život, zlomíte ho a zomriete. Stratíte to, radšej to nájdete. Celé anime som sledoval relatívne nedávno a nikdy som nevidel zmienky o nabíjačkách ani výdrži batérie. Myslím, že keďže je to priamo spojené s vašou životnou silou, nikdy sa nevypne, pokiaľ nezomriete.

Nemyslím si, že požiadavka je prísne aby bol telefón vždy zapnutý, ale skôr aby sa nepoškodil. Telefón má byť odrazom používateľa ako kúskom jeho duše. Ak je teda poškodený, ovplyvní to aj používateľa. Pravdepodobne nezaškodí len tak mimochodom vypnúť, pretože to nepoškodzuje telefón. Aj keď by to bola VEĽKÁ nevýhoda, lol! Tiež by som hádal, že sila bude fungovať rovnako.