Anonim

MISIA ÚTOKOV SOLO LEE [LEE SAM ULTIMATE] AKTUALIZÁCIA NINJAVOLTAGE NXB | SKONTROLOVAŤ TO!

Časť vedomia Orochimaru bola v Ankovej kliatbe, takže mohol vidieť to, čo videla ona, ale je to spojené s jeho druhým vedomím? Takže ak si skutočný Orochimaru myslí, že sa naučí jutsu, naučí sa to aj Orochimaru v Anku? Existuje nejaké vysvetlenie kánonu?

Nemusel nevyhnutne poznať všetky techniky, ktoré sa originál naučil.

Ale aj keby to neurobil, v okamihu, keď absorboval svoju moc späť od Kabuta, znovu sa naučil všetko (keďže bunky v Kabute boli z doby, keď ho Sasuke „zabil“).

1
  • Prečo orochimaru povedal: „Kto by si myslel, že ma oživíš Sasukeho“ skoro potom, ako bol vzkriesený? Toto jeho svedomie by nemalo vedieť, že ho Sasuke zabil?

Orochimaru môže ísť prstom na nohe s madarou V mange môže byť zabitý teraz Orochimaru môže použiť celú minulosť v režime šalvie a
Orochimaru má sinjuu DNA, ktorú môže použiť drevo. Štýl, vyhľadajte to a teraz, keď má šalviu, režim genjutsu na neho nemôže pracovať, pokiaľ madara nechce stratiť oko. Je mi ľúto a za všetkých. Hovorí sa, že môže jednoducho zhodiť kométu. obaja zomrú teraz, keď ho Madarin zadok prinútil znovu žiť, zabil by ho sám a teraz môže Orochimaru použiť ruku z nich, kurva udrel 4 chvosty do tváre a to bolo bez jutsu, takže Orochimaru vyhráva

1
  • 1 To však nezodpovedá otázku. Anime & Manga nie je fórum. Je to stránka s otázkami a odpoveďami. Prosím, neskúšajte začať diskusie v odpovediach. V centre pomoci a prehliadkou sa dozviete, o čom je táto stránka.