Anonim

Blake Shelton - Kiss My Country Ass (Official Music Video)

Všetci teda vieme, že Sasuke nemá ruku. A po jeho boji Sakura hovoril niečo o tom, ako vyrobiť ruku z Hashiramových buniek. Vec je - Sasuke má Rinnegana a vie, ako ho používať. Môže teda použiť techniku ​​Asura Path na získanie nového ramena. Aká teda bola potreba ramena vyrobeného z Hashiramových buniek? Prečo jednu vyrobili pre Sasukeho, ak si sám môže kúpiť novú ruku? A prečo vlastne Sasukeovi chýba ruka? Teraz už mal mať svoju novú ruku.

6
  • Akú epizódu má Sasuke bez paže? Pomohlo by vám, keby ste to zahrnuli do svojej otázky.
  • @AyaseEri Aj keď je ťažké povedať, ktoré konkrétne sú, je to skoro všetko, čo sa odohrá po záverečnom zápase Naruto vs Sasuke Fight, keď ho stratí. Aj o 12+ rokov neskôr vo filme Boruto má iba jednu ruku.
  • @Ryan Do svojej odpovede som nahral obrázok z filmu Boruto. Arigato.
  • Možno, len nechce ruku. Zaujímalo by ma vzorkovanie, ale nemusel by byť rozdiel, či má ruku, alebo nie.
  • Nestratili Naruto a Sasuke v poslednej bitke ruku? Počul som to od priateľa, ale ešte som to nevidel. Takže nemôžem potvrdiť.

Myslím si, že je to preto, lebo sasuke stratil veľa svojich schopností po tom, čo spečatil kaguya. (Naruto dokonca vypíše viac svojich SOSP (mudrc šiestich ciest)). Sasuke mal iba svojho rinnegana, nemyslím si, že by si mohol obnoviť ruku pomocou techniky asurovej cesty

3
  • Nagato mal iba rinnegan, ale mal všetkých 6 ciest. Rovnako, ak tvrdíte, že stratil svoju moc, potom by stratil, keby potom, čo zapečatil kaguya, ale potom išiel a urobil 9 planetárnych devistácií naraz, ako aj absorbovanú čakru, obe súvisiace s 2 zo 6 ciest, ale potom, čo stratil svoju moc SOSP.
  • Máš pravdu. Ale okrem toho som nikdy nevidel, že by Sasuke používal akékoľvek sily spojené s liečením.
  • Chcel by som tiež dodať, že Naruto na druhej strane dokázal vyliečiť oko Kakashiho pomocou jeho ľahkého štýlu, teda sily Asury. Takže možno je liečenie sila, ktorú majú iba inkarnácie asury? Aj Hashirama Senju, vtelený Asura, mal liečivé sily

Keď Naruto a Sasuke bojujú po tom, čo porazili Kaguyu, nakoniec obaja stratili ruku. Tsunade implantuje určitú bunku do Narutovej strany chýbajúcej ruky, aby mohla znova dorásť. Ale Sasuke nechce, aby sa jeho ruka dostala späť, pretože sa chce potrestať (-ish) za všetku škodu, ktorú spôsobil.

Pretože, ako povedal EIPsyKongroo, magatamu Rinnegan dostal až po získaní čakry Sage of Six Path a nemyslím si, že má schopnosť obnoviť stratené / poškodené bunky.

1
  • Mohol by som prisahať, že hovorili o tom, že si ruku zväčšili a potom ju pripevnili, ako to urobila Madara k Zetsuovi, ktorý mu dal prvé rinneganské oko.

Sasuke je z Uchihovej krvnej línie, ak mu implantuje bunky hashiramy do paže, aktivuje rennaigan na pravom oku. Zatiaľ si neverí. Takže nepripojí nové rameno ako Naruto.

Ako povedal Troll d Mage

  1. Možno sa chce potrestať za všetku škodu, ktorú spôsobil ALEBO
  2. Myslí si, že mať v sebe Hashiramovu čakru by ho urobilo príliš OP a obáva sa, že by sa mohol obrátiť na nesprávnu stranu.
1
  • Uveďte ďalšie podrobnosti alebo zdroje na vypracovanie a zálohovanie odpovedí.

Sasuke si myslí, že je chladnejší jednou rukou, alebo toto je jeho spôsob zmierenia alebo sa snaží byť viac emo, alebo si možno myslí, že to ešte nepotrebuje

1
  • Nemyslím si ...