Anonim

47 Ronin - Ab 5. Juni na Blu-ray a DVD

Prečo Zoro rešpektuje Luffyho? Keď sa prvýkrát stretli, Luffy ho skutočne nepotešil. Zoro bol vždy celkom samotár, aj teraz v posádke. Prijíma Luffyho ako svojho kapitána kvôli svojmu snu? Alebo preto, že je silnejší ako on? (aj keď majú podobnú silu, myslím si, že Luffy je stále silnejšia)

Na ostrove Thriller sme videli, aká veľká bola jeho podpora pre jeho kapitána, keď vzal všetku bolesť, aby ich všetkých zachránil!

4
  • Zoro a Luff majú vzájomný rešpekt od chvíle, keď sa stretli. Všetci nazývali zoro démonom, ale naštvaný sa rozhodol myslieť inak, keď videl, ako zoro zje ryžový koláč a počul, že má problémy s pomocou dievčaťu. Vtedy videl skutočné farby Zoro. To isté platí pre zoro, keď počuje nafúknuté päsťou helmeppo do tváre, že ho zradili. Vďaka ich láskavému srdcu a démonickým schopnostiam sa navzájom rešpektujú. Úctu zoros môžete vidieť z druhej kapitoly, keď sekerou porazil námorníka. Luffy nemusel povedať jediné slovo a zoro poslúchol už po tom, čo sa na niekoľko sekúnd pripojil k posádke
  • Pravdepodobne má tiež pocit, že je dlžný Luffymu, pretože ho Luffy zachránil pred popravou, a tak dostal Zoro šancu splniť si svoj sen. Myslím, že Zoro má pocit, že je dlžný Luffymu, aby mu pomohol s jeho snom, zatiaľ čo prenasleduje ten svoj. Nasledovanie Luffyho mu tiež dáva väčšie šance na splnenie jeho sna, pretože by sa cestou stretol so silnejšími súpermi.
  • Okrem toho, čo všetci hovorili, došlo k tomu, že mal zomrieť a Luffy mu dal spôsob, ako pokračovať v plnení svojho sna bez toho, aby obetoval svoju morálku. Postupom času si získal rešpekt, ale vo Water 7 zopakoval Luffymu, ak sa jeho voľby niekedy dostanú do jeho vysnívanej cesty, opustí posádku. Toto však bolo kontrapunktické jeho voľbou učiť sa od Mihawka, kde povedal, že sa vzdá svojho sna, ak to znamená pomôcť Luffymu.
  • Myslím si, že zoro s ním chcel iba splniť svoju zmluvu, ak by to viedlo k tomu, že by bol najväčším šermiarom na svete .. ale keď toľko prechádzal luffy, jeho prioritou sa stala pomoc jeho kapitánovi splniť si sen

Len som znova pozrel začiatok a je z toho prekvapivo jasný. V tom čase všetci vedia, kto je Zoro, to znamená, že Zoro mohol Luffymu nakopať zadok a každý sa na Luffyho pozerá zvrchu, až kým sa nenechá zmiasť jeho diabolskou ovocnou silou.

Zoro je démon.

Zoro je však veľmi čestný démon. Podpisuje (obrazne) zmluvu o mučení, aby ochránil niekoho, koho považuje za nevinného, ​​pred niekým, koho považuje za úplne nepoctivého. Túto zmluvu dodržiava dvakrát: raz na počesť snahy dievčaťa, ktoré chránil, potom, čo s ňou škodca zaobchádzala; raz, keď im škoda zjavne porušila zmluvu.

Aj keď je bezmocný, podpíše zmluvu s Luffym. Pokiaľ ho Luffy vyslobodí a podporí (alebo presnejšie nestojí v ceste) Zorov sen stať sa najväčším svetovým šermiarom, bude Zoro súčasťou Luffyho posádky. Aj keď Zoro zistí, že Luffy v skutočnosti nemá posádku, prejaví náznak obáv, ale nie ochotu porušiť jeho zmluvu.

Postupom času Zoro čoraz viac rešpektuje Luffyho nad rámec požiadaviek jeho zmluvy. Z Luffyho však neodíde, pokiaľ nebude porušená jeho zmluva. K tomu by pravdepodobne došlo, keby Luffy nebol dosť silný na to, aby postúpil do Nového sveta a poskytol Zorovi potrebných protivníkov.

Myslím, že keď uzavriete zmluvu s priamym streleckým démonom, očakávajte, že vás bude neskutočne sledovať.

2
  • Luffy a Zoro sa veľmi nelíšia, čo sa týka bojových schopností a sily, takže ak nie sú dostatočne zdraví na to, aby mohli pokračovať, Zoro tiež nebude schopný. To sa stalo po vojne najlepších. Jedinou ďalšou možnosťou je, že sa Luffy rozhodne vzdať svojho sna, ktorý je podľa mňa ešte menej možný: P
  • Som si istý, že zabudol na zmluvu. Počas relácie Water Seven uviedol, že ak Luffy uvoľní Usoppa späť do posádky, uvoľní ju tiež. To by bolo porušenie zmluvy

Myslím, že ho kvôli svojej láskavosti prijíma ako kapitána. Keď mal byť popravený, vojaci zdvihli pušky a otvorili paľbu. Zoro si myslí, že nemôže zomrieť, a pamätá si Kuina. Avšak skôr ako k nim guľky dorazia, Luffy skočí zo základne námornej pechoty a pomocou svojho gumeného tela guľky zablokuje a nechá ich lietať. Keď je Zoro v šoku a spýta sa, o koho ide, Luffy odpovie, že je to opica D. Luffy, a že sa stane pirátskym kráľom.

Chce pomôcť Luffymu stať sa pirátskym kráľom nie preto, že by ho požiadal o členstvo v posádke, ale bol ochotný pomôcť a stretnúť sa s Dracule Mihawkom počas plavby.

Kliknite sem: Najprv sa stretnite

Je to jeho dôvera v Luffyho a Luffyho oddanosť jeho snu. Verí, že Luffy má na to, aby bol kapitánom.

Zoro verí v Luffyho, verí, že by Luffy vyvinul akékoľvek úsilie, aby dodržal svoje slovo. Túto vlastnosť vidí prvýkrát, keď sa stretli. Povedal, že Zoro bol jeho súdruh a bojoval za neho, ctiac jeho slovo. Vidí tiež, že Luffy má veľký sen, a myslel to vážne. Navyše verí v Luffyho, že je kapitánom.

Je to vidieť, keď Luffy bojuje s Usoppom. Luffy musel poraziť Usoppa a opustiť ho, čo Luffy veľmi ťažko dokázal, ale Luffy to robí ako kapitán. Zoro poznamenáva, že je to bremeno kapitána a zvyšok posádky sa spolieha na to, že to unesie (viac informácií nájdete na wiki).

Skutočnosť, že Zoro nemôže zniesť Luffyho bolesť (ako je znázornené vyššie), je dôvod, prečo nikdy nebude kapitánom. Okrem toho, prečo by sa chcel stať kapitánom, ak je to práve on, kto sa pripojil k Luffyho tímu? Týmto si myslím, že si je plne vedomý, že kapitánom Luffyho posádky je samotný Luffy.