Anonim

KATAKURI AKAN DATANG KE WANO KUNI? ALIANSI LUFFY TERBARU! - Jeden kus 1001+ (Teori)

Nepoužíval to na Punk Hazarda a nebol na Dressrose. V mange však bolo spomenuté, keď bojoval so svojím otcom v súčasnom oblúku celého ostrova na torte, že jeho haki farba je silná, ale nebolo stanovené, ktorá haki.

Môže Sanji použiť výzbroj?

Áno, Sanji môže používať CoA, aj keď to zatiaľ nebolo podľa mojich vedomostí preukázané. Vieme to z kapitoly 668, keď sa Law pýta Luffyho, kto z jeho posádky je schopný bojovať proti Caesarovi, užívateľovi Logie.

2
  • Hmm. To je zaujímavé. Mangu som začal čítať až po skončení oblúka dressrosa. Takže keď som začal čítať, práve mali večierok a boli na ceste do Zou. Ako Luffy vedel, že môžu používať Haki? Zorova sme videli až vtedy, keď bojoval s Pica.
  • 1 @KazRodgers Nevieme to naisto. Buď o tom diskutovali po stretnutí na ostrovoch Shabaody, alebo - čo je môj vlastný názor, ten, kto ovládol Haki, dokáže vycítiť ostatných, čo si myslím, že to bude platiť najmä pre niekoho ako Luffy, ktorý môže používať Haoshoku Haki.

Áno, môže to použiť. V kapitole 833 bolo dokonca uvedené, keď bojoval proti svojmu otcovi: blokoval jeho kopijové útoky a sudca povedal, že neočakáva, že bude mať Hakiho.