Anonim

Zbierka Naruto Funny Soundtrack [KOMPLETNÉ] [HD]

Potom, čo sa stal Hokageom, a ešte oveľa viac filmom „Boruto“, dá sa povedať, že Naruto sa naučil oveľa viac, ako keď bol ešte dieťaťom, a pôvodne sa naučil používať jutsu Shadow Clone. Odvtedy ho často používa, používa ho na boj proti svojmu Rasenganu alebo pri plnení viacerých úloh v každodennom živote. Je zrejmé, že to nie je jeho najničivejšie jutsu, ale keď s tým budem rozprávať len o čistom zvládnutí, pochybujem, že by bol lepší v inom jutsu.

Ale s tým, koľko jutu a techník už Naruto má, je jeho jutsu Shadow Clone stále tým, ktorým je najviac zdatný v? Ak nie, tak čo je jeho najzdatnejšie jutsu a kedy sa stalo jeho najzdatnejším?

1
  • Povedal by som, že jeho najrozbitejším jutsu bude umenie Sage: Super Tailed Beast Rasenshuriken. Je to obrovský Rasenshuriken so šiestimi cestami šalviová čakra a čakra z Kuramy a všetky ostatné sledované šelmy. Tieňový klon jutsu je dobrý, ale pretože rovnomerne rozdeľuje čakru medzi koľko klonov existuje, tým viac klonov máte, tým slabšie budú.

Myslím si, že jeho najsilnejším sudcom je Sage Art: Super Tailed Beast Rasenshuriken, ale jeho NAJPROVODNEJŠIE jutsu by bolo multi shadow clone justu jednoducho preto, lebo je rozšírením jeho tieňového klonu jutsu, ktorý je jedným z prvých jutsu, ktoré zvládol a bol používal ho od svojich 12 rokov alebo akokoľvek starý bol, keď bránil Iruku.

Na bojisku sú variácie Rasengan a Rasenshuriken pravdepodobne najzdatnejšie, môžeme si uvedomiť, že pri pohľade na to, ako často sa používal v bitkách a na ich poškodenie, sa od bitky Kakuzu proti Narutovi tešil na vylepšenie tejto techniky.

Na všeobecnejšej porpuse pravdepodobne Temný klon jutsu, ktorý používa na zahájenie bitky, aby dosiahol každodenné veci

Podľa môjho názoru je Shadow Clone Jutsu najskúsenejší vo všeobecnosti, umožňuje naruto kúpiť si čas na premýšľanie a je úžasný zo všetkých spôsobov, ako k nemu kombinuje deštruktívnejší jutsus.

Verím, že je to stále jeho najzdatnejšie jutsu, pretože ho neustále používa aj na dedine, aby držal krok s pracovným vyťažením a pomáhal mnohým. Neustále udržiava kage bunshin. Preto s toľkým využitím bude jeho najzdatnejší. Ukazuje to aj skutočnosť, že ich dokáže dlhodobo udržiavať veľké množstvo.

V bitevnej situácii to však nie je veľmi užitočné. Použije teda svoj ďalší najzdatnejší (takmer rovnako zdatný) Rasengan a jeho variácie. Napríklad v boji s Delta použil veľa Rasenganov a oveľa menej klonov. Spravidla každého trafil rasenganom, ak sa dokáže priblížiť. Skoro to používa rovnako ako obyčajné údery.